Нова издънка за Аржентина , ето как биха могли да се класират

⬇️⬇️⬇️Топ прогноза за деня💰⬇️⬇️⬇️

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

● ● БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ?⬅️✅Ново*
● ПРОГНОЗИ ЗА ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ ДЕНЯ
⬅️✅ Ново*
● ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ 🔝 Ново*
ПРОГНОЗИ ФИШОВЕ И КОМБИНАЦИИ ⬅️✅ Ново*
● 🎁БОНУСИ🎁⬅️✅Ново*
● РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО 🌏
● ФУТБОЛНИ НОВИНИ 📰
● ОБОСНОВАНИ ПРОГНОЗИ 📜
● ФУТБОЛ ВИДЕО 🎥

Срамна загуба за Аржентина във втория кръг от групите на Световното Първенство. “Гаучосите” отстъпиха с гръмкото 0-3 от Лука Модрич и компания. Аржентина записаха загуба с 0-3 от страхотния отбор на Хърватия късно снощи и вече ще трябва да се надяват на добро стечение на обстоятелствата в останалия мач от тяхната група , в който определено ще ”викат” за Нигерия в мача им срещу Исландия.

За да се класира Аржентина , трябва да се случат поне 3 неща – Нигерия да победи Исландия днес(начало на мача 18:00) , и в последния кръг Аржентина да победи Нигерия , а Исландия да НЕ победи Хърватия. Така Аржентина ще се нареди на второ място в крайното класиране в групите и ще се класира за осминафиналите на световното първенство. Общо взето , за Аржентина ще има надежда , ако днес Нигерия победят Исландия. Ето какви главоболия може да донесе една пропусната дузпа(Меси срещу Исландия в първия мач). Ако Меси беше отбелязал и Аржентина бяха взели трите точки , сега нямаше да са в такава изненадваща позиция.
Дали Аржентина ще са първия от световните колоси , който ще отпадне в групите тази година? Дали Германия ще ги последва с нова издънка(Германия загубиха първия мач и днес излизат срещу Швеция) ? Предстои да разберем.

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

Вземете нашия специален избор на деня в менюто "ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ"