ЦСКА в нова евро-битка днес! Кои са контузените в двата лагера?

⬇️⬇️⬇️Топ прогноза за деня💰⬇️⬇️⬇️

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

● ● БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ?⬅️✅Ново*
● ПРОГНОЗИ ЗА ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ ДЕНЯ
⬅️✅ Ново*
● ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ 🔝 Ново*
ПРОГНОЗИ ФИШОВЕ И КОМБИНАЦИИ ⬅️✅ Ново*
● 🎁БОНУСИ🎁⬅️✅Ново*
● РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО 🌏
● ФУТБОЛНИ НОВИНИ 📰
● ОБОСНОВАНИ ПРОГНОЗИ 📜
● ФУТБОЛ ВИДЕО 🎥


Тази вечер от 20:00 часа ЦСКА-София приема австрийския отбор Адмира Вакер в мач номер едно от втория квалификационен кръг за влизане в групите на Лига Европа. В малка скоба ще отбележим че имаме и още един български представител днес в Лига Европа и това е отбора на Славия , който гостува на хърватския Хайдук Сплит днес от 21:00 часа.

ЦСКА днес имат доста проблеми в състава си – много от футболистите са контузени и наказани. В предишния квалификационен мач срещу Рига имаше 3 червени картона за ЦСКА – именно за Тиаго Родригес, Николай Бодуров , и Кристиян Малинов, които днес ще пропуснат срещата . Контузени са Стойчо Атанасов , Енрике Рафаел и Станислав Манолев. ЦСКА се класираха след продължения и дузпи. Мача днес ще се играе на стадион ”Българска Армия”. Очаква се огромна подкрепа от феновете на ”червените”.
Плюс за ЦСКА ще е това че нападателят Жуниор е на линия за мача. За Адмира Вакер ще отстъстват няколко от защитниците поради контузии , в това число и централния им титулярен бранител.

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

Вземете нашия специален избор на деня в менюто "ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ"