Точка или три за Лудогорец – кога, ако не днес? Анализ и прогноза за срещата


Лудогорец днес гостуват в Кипър на АЕК Ларнака. Часът на срещата е 19:55 . Двата съперника заемат последните 3-то и 4-то място в група “А” на Лига Европа, като са записали по 2 загуби от 2 мача до сега.
Лудогорец започнаха не чак толкова зле , като можеха да вземат по нещо и от двата мача които играха срещу Байер Леверкузен и Цюрих , които все пак са си сериозни отбори.


Днес е идеалната възможност за Лудогорец, ако все пак искат да запазят шансове да извадят нещо от групите на Лига Европа. Всичко минава през задължителна победа днес. АЕК Ларнака са преодолим отбор. Лудогорец са побеждавали доста по-големи имена , така че днес имат възможноста да се докажат.
Двата отбора досега не са играли по между си. В тази среща ние избираме Лудогорец да спечелят, но с цел застраховка на нашия залог ще изберем опцията “Равенство/Няма Залог” в полза на Лудогорец(коефициент 1.65 в момента), което означава че губим само ако АЕК Ларнака спечелят днешния мач. Ако мачът завърши наравно , залога се отменя и заложената сума автоматично се възстановява. Печелим по коефициента разбира се ако Лудогорец спечелят срещата.