Решаващ от значение мач за България този Петък в “Лига на Нациите”!

⬇️⬇️⬇️Топ прогноза за деня💰⬇️⬇️⬇️

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

● ● БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ?⬅️✅Ново*
● ПРОГНОЗИ ЗА ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ ДЕНЯ
⬅️✅ Ново*
● ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ 🔝 Ново*
ПРОГНОЗИ ФИШОВЕ И КОМБИНАЦИИ ⬅️✅ Ново*
● 🎁БОНУСИ🎁⬅️✅Ново*
● РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО 🌏
● ФУТБОЛНИ НОВИНИ 📰
● ОБОСНОВАНИ ПРОГНОЗИ 📜
● ФУТБОЛ ВИДЕО 🎥


България гостува този Петък 16 Ноември от 21:45 българско време в Кипър в мач , който е от изключително значение за нашия национален отбор.България заема втората позиция във временното класиране с еднакви точки с първия отбор – Норвегия. Втори сме заради по-лошата голова разлика.(5:3, докато Норвегия са 4:1)


Момчетата от нашия отбор са убедени в победата, въпреки фактора че гостуваме, и това че Кипър често поднасят изненади.Кипър до сега 1 път са били домакини в този турнир “Лига На Нациите”, обаче пък са спечелили домакинството си с 2:1 срещу отбора на Словения, които пък ние победихме и то при гостуване с 1:2.
В другия мач от групата Словения са домакини на Норвегия и тук ще се надяваме да покажат добра игра и да измъкнат поне равенство , като при евентуална победа на България , и “грешна стъпка” на Норвегия , ние ще заемем първото място.
Ако България спечели мача си в Петък , ще имаме доста голям шанс за класиране напред в турнира Лига на Нациите, и за следващия мач (Понеделник 19.Ноември.2018) срещу Словения , в София стадиона ще ври и кипи.
Норвегия пък имат гостуване на Кипър в последния си мач , и е много вероятно от тези две гостувания за два мача , поне един път да не вземат победата. Битката за класиране напред в тази група е между България и Норвегия. Имаме реални шансове , но всичко минава през победа в Петък срещу Кипър, които вече победихме миналия месец с 2:1 в София.
Успех на нашите момчета!


⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

Вземете нашия специален избор на деня в менюто "ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ"