Шанс за лидерство на нашия отбор! България – Кипър тази Събота – Анализ и прогноза за мача

⬇️⬇️⬇️Топ прогноза за деня💰⬇️⬇️⬇️

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

● ● БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ?⬅️✅Ново*
● ПРОГНОЗИ ЗА ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ ДЕНЯ
⬅️✅ Ново*
● ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ 🔝 Ново*
ПРОГНОЗИ ФИШОВЕ И КОМБИНАЦИИ ⬅️✅ Ново*
● 🎁БОНУСИ🎁⬅️✅Ново*
● РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО 🌏
● ФУТБОЛНИ НОВИНИ 📰
● ОБОСНОВАНИ ПРОГНОЗИ 📜
● ФУТБОЛ ВИДЕО 🎥

В Събота 13 Октомври 2018 година от 21:45 часа на Националния стадион “Васил Левски” България посреща Кипър в може би една от най-важните срещи за нашия национален отбор от доста години насам. С две победи в групите България оглавява класирането и с оглед на моментната форма на двата отбора , Кипър се пада идеалния съперник в точния момент , за трета поредна победа на България и даване на сериозна заявка за лидерство в групата.

Нека обърнем внимание на следните факти: България са допуснали само 1 гол в 4 домакинства срещу този съперник, а още по-хубавото за България , е че са вкарали и цели 9 гола в тези 4 мача.Кипър пък за последните си общо 10 мача , са вкарали 8 гола и са допуснали 19 гола.Само в 1 от тези 10 мача , са успели да не допуснат да им вкарат гол.Този факт сочи само едно – лесно преодолима защита.Общо помежду си България и Кипър са играли 13 мача.В мачовете между България и Кипър , България са вкарали 31 гола , а Кипър 8 гола.България в 8 от тези 13 мача са запазвали мрежата си “суха”.Само в 5 от мачовете са допускали Кипър да им отбележи гол.

В последните 4 мача между нашите и Кипър , когато ние сме били домакини , Кипър са вкарали гол само в 1 от тях, в другите 3 не са успявали да ни вкарат нито един гол.За последните си 10 мача Кипър са спечелили 2 , направили са 1 равен и са допуснали 7 загуби.Като са били гости можем да отбележим че са падали от непретенциозни отбори като Естония 1:0 , от Грузия 1:0 , от Армения 3:2 , от Йордания 3:0.

Вземете нашия специален избор на деня в менюто "ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ"

Този мач е от типа ”задължителна победа” за нашите. Напрежението ще е върху отбора домакин – България. Задължителна победа с оглед класата на Кипър и това че имаме 2 победи от 2 мача. Именно заради напрежението върху нашите момчета не бихме избрали чистата единица , а един много интересен залог пак със същия коефициент (1.50) . Става въпрос за Второ Полувреме – Линия Голове Над 1 . Което означава , че ако във второто полувреме не бъде отбелязан гол от нито един от двата отбора , залога ни губи. Ако бъде отбелязан точно 1 гол през второто полувреме , то залогът ни се отменя и заложената сума се възстановява напълно. Печелим в случай че през второто полувреме бъдат отбелязани най-малко 2 гола , без ограничение от кой отбор , може и от двата отбора по един гол. Това е нашия избор. Пожелаваме успех на България и дано след този мач вече да сме с 3 победи от 3 мача и пълно лидерство в групата.

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️