ЦСКА София – Левски тази седмица! Анализ и прогноза за дербито

⬇️⬇️⬇️Топ прогноза за деня💰⬇️⬇️⬇️

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

● ● БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ?⬅️✅Ново*
● ПРОГНОЗИ ЗА ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ ДЕНЯ
⬅️✅ Ново*
● ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ 🔝 Ново*
ПРОГНОЗИ ФИШОВЕ И КОМБИНАЦИИ ⬅️✅ Ново*
● 🎁БОНУСИ🎁⬅️✅Ново*
● РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО 🌏
● ФУТБОЛНИ НОВИНИ 📰
● ОБОСНОВАНИ ПРОГНОЗИ 📜
● ФУТБОЛ ВИДЕО 🎥

Отборите на ЦСКА София и Левски излизат в поредното дерби на 29 Септември Събота от 17:00 часа на Национален стадион “Васил Левски”.

И двата отбора се представят доста убедително този сезон и респективно заемат първите две места във временното класиране , което само по себе си е изненада ако гледаме статистиката и какво беше класирането в последните няколко сезона от това първенство.

Вземете нашия специален избор на деня в менюто "ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ"

Залогът тук е голям – победа в дербито от един от двата отбора със сигурност ще донесе на отбора първото място във временното класиране.И Левски , и ЦСКА са с еднакви показатели до момента – 7 победи , 1 равенство , 1 загуба.ЦСКА са допуснали само 3 гола в цели 9 мача , което показва че допускат средно по 1 гол на всеки 3 мача.Левски са допуснали 6 гола.Символичните домакини са най-резултатния отбор в първенството до този момент с вкарани 18 гола за 9 мача, Левски пък са веднага след това в класирането по този показател с отбелязани 16 попадения.

Този мач винаги носи голям заряд със себе си , и по принцип моментната форма на двата отбора почти никога не е имала значение , когато играят един срещу друг. Букмейкърите дават леко предимство на символичните домакини ЦСКА София .
Нашето мнение относно развоя на този двубой е , че очакваме нискорезултатен мач и съответно повече битка в средата на терена и с оглед добрата защита и на двата отбора, избираме залог от типа под 2,5 гола в срещата.

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️