post

УЕФА даде строги препоръки към приключването на футболните първенства в Европа!

⬇️⬇️⬇️Топ прогноза за деня💰⬇️⬇️⬇️

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️

● ● БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ?⬅️✅Ново*
● ПРОГНОЗИ ЗА ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ ДЕНЯ
⬅️✅ Ново*
● ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ 🔝 Ново*
ПРОГНОЗИ ФИШОВЕ И КОМБИНАЦИИ ⬅️✅ Ново*
● 🎁БОНУСИ🎁⬅️✅Ново*
● РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО 🌏
● ФУТБОЛНИ НОВИНИ 📰
● ОБОСНОВАНИ ПРОГНОЗИ 📜
● ФУТБОЛ ВИДЕО 🎥

УЕФА даде строги препоръки към приключването на футболните първенства в Европа!

След проведен няколкочасов видеоконферентен разговор със Световната Здравна Организания , УЕФА даде категорична препоръка за завършване на вътрешните състезания в главните дивизии и купи на страните, съобщава Trend, позовавайки се на ТАСС.

Препоръката идва след видеоконферентна среща с представители на 55 национални европейски футболни федерации, за да се обсъдят вариантите за завършване на финалите от Европейските първенства и вътрешните първенства на страните. Въпреки това ще бъдат разработени специални насоки за определени случаи и изменения в обстановката. Целта е да бъдат завършени първенствата в най-скоро време и в най-кратки срокове , когато това стане възможно, дори и без публика и при строги хигиенни мерки за сигурност.

В допълнение, бяха изготвени различни варианти за футболния календар, който включва мачове от лигата и мачове на националните отбори на държавите.

Вземете нашия специален избор на деня в менюто "ТОП ПРОГНОЗА ЗА ДЕНЯ"

Всички национални състезания в европейската лига и купа бяха временно прекратени на фона на коронавирус пандемията.

Единствената страна, която продължава да играе футбол , въпреки епидемиологичната ситуация, е Беларус. Всички останали мачове са спрени поне до началото на Юни.

В края на декември 2019 г. китайските служители уведомиха Световната здравна организация (СЗО) за избухването на неизвестна досега пневмония в град Ухан, в централен Китай. Оттогава досега случаите на новия коронавирус – наречен COVID-19 от СЗО – са регистрирани във всеки кът на земното кълбо.

На 11 март 2020 г. СЗО обяви огнището на коронавирус за пандемия. Според последната статистика над 2 милиона и половина са заразените хора по целия свят и са регистрирани повече от 177 000 смъртни случая и от друга гледна точка – над 696 хиляди излекувани хора преболедували болестта по целия свят.

⬇️⬇️⬇️ Споделете вашите прогнози 💰⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️ Българската фейсбук група за прогнози с над 26,000 члена💰⬆️⬆️⬆️